
خط تولید سود کاستیک | کارخانه تولید کاستیک سودا
سود کاستیک یا همان کاستیک سودا یکی از محصولات شیمیایی با فرمولاسیون ساده اما بسیار پرکاربرد است. و همین کاربرد وسیع محصول نهایی باعث شده که ساخت خط تولید سود کاستیک از رونق خوبی برخوردار شود.
نحوه کارکرد خط تولید سود کاستیک
سود کاستیک با فرمول شیمایی هیدروکسید سدیم از فرآیند خشک کردن یا اصطلاحا تبخیر سود مایع به دست می آید. به این صورت که سود مایع را حرارت می دهند تا جایی که کمتر از دو درصد رطوبت یا همان آب آن باقی بماند و ماده حاصله به شکل بلورهای نمکی شکل یا پرک شده در می آیند.

نحوه کارکرد خط تولید سود کاستیک به این صورت است که مواد اولیه از مخزن توسط پمپ و لوله ها به یک دیگ یا غلطک مخصوص هدایت می شوند که با حرارت مشعل به طور مداوم داغ نگه داشته می شود. در اثر همین حرارت حاصله، آب و رطوبت سود کاستیک مایع تبخیر شده و به صورت پرک شده در می آید.
سپس پرک کاستیک را توسط فن های مخصوص خنک می کنند و قبل از اینکه مجدد با رطوبت هوا ترکیب شود، در کیسه های سه لایه مخصوص بسته بندی می کنند.
تجهیزات و امکانات مورد نیاز کارخانه تولید کاستیک سودا

برای راه اندازی خط تولید سود کاستیک یا کارخانه کاستیک سودا به موارد زیر نیاز است:
- زمین و سوله متناسب به ظرفیت تولید
- انبار نگهداری مواد اولیه و دپوی تولیدات
- حوضچه آب
- مخزن نگهداری سود مایع
- انشعاب گاز صنعتی
- دستگاه و غلطک های مخصوص فرآوری
- سیستم بسته بندی مناسب
البته جزئیات و موارد دیگری هم هست که ما قصد داریم در یک مطلب اختصاصی به آن بپردازیم. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با واحد بازرگانی شرکت آکام آفرینان روشن در ارتباط باشید.
هزینه ساخت خط تولید سود کاستیک
هزینه ساخت و راه اندازی خط تولید کاستیک سودا با توجه به منطقه جغرافیایی مختلف متفاوت است ولی هزینه ساخت تجهیزات و دستگاه های تقریبا یکسان است.
اما به طور تقریبی و میانگین با مبلغ حداقل 2 میلیارد تومان (برای محیط سوله اجاره ای) و برای خرید زمین، ساخت سوله و نصب تجهیزات مبالغ بالای 20 میلیارد تومان نیاز است که این مبلغ برای هر شهر و قیمت زمین و سوله می تواند بشتر باشد.

خرید کارخانه یا ساخت خط تولید سود کاستیک؟
خب تا اینجا شاید برای شما هم سوال پیش آمده که یک کارخانه آماده را بخریم یا اجاره کنیم بهتر است یا خودمان یک خط تولید جدید راه اندازی کنیم؟
برای این سوال پاسخ ثابت و واحدی نمی شود ارائه کرد. زیرا شرایط هر شخص و بودجه و امکانات و همچنین سطح تولید و توان فروش هر فرد و شرکتی متفاوت است.
به طور مثال کسی که بازار فروش داخلی و صادراتی ثابت و خوبی را برای محصول نهایی دارد و فروشش تضمینی است. بهتر است یک کارخانه از خود داشته باشد. اما برای افرادی که تخصص یا تجربه کافی ندارند بهتر است ریسک نکنند و ابتدا با سرمایه کمتری اقدام به اجاره یک مکان کرده و تولید خود را آغاز کنند.
جهت مشاوره رایگان و بررسی تخصصی شرایط می توانید با واحد فروش شرکت در ارتباط باشید.
همچنین سوالات خود را می توانید در قسمت نظرات در پایین همین مطلب قید کنید تا اسرع وقت پاسخ مناسب را دریافت کنید.
ما بک سوله بزرگ در استان ایلان داریم خواستم ببینم شما می تونید بررسی کند که میشه توش خط تولید سود پرک راه انداخت یا نه؟ اصلا اینجا به صرفه هست تولیدش
سلام جناب احمدوند عزیز
خوشحالیم از اینکه ما را برای همکاری انتخاب کردید.
بله شما می توانید از طریق شماره های قرار داده شده در سایت با ما ارتباط بگیرید و از خدمات مشاوره رایگان شرکت بهره مند شوید.
موفق باشید
وقت بخیر
یک سوال از حضورتون داشتم که آیا برای راه اندازی خط تولید سود پرک در برخی استان ها محدودیت خاصی وجود دارد؟
جناب کریمی عزیز سلام
محدودیت ایجاد شده تنها: دسترسی آسان و نزدیک به مراکز تولید سود مایع است که بتوان هزینه های تولید (حمل سود مایع از پتروشیمی تا کارخانه) را کاهش داد.
چنانچه نیاز به مشاوره دقیق تر دارید می توانید با کارشناسان شرکت تماس بگیرید.
پیروز باشید